MenuMenu
Sluiten Close
DEALMKRS+31 (0) 6 54 645 849 DEALMKRShello@dealmkrs.nl

Bedrijfsovernames

Wij helpen u om de meest geschikte partij te vinden
Hoe helpen we jou de juiste partij te vinden?
  • Bedrijfsovername
  • Verkopen
  • Overdragen
  • Aanpak
  • Bedrijfswaardering

Groeiambities, versterken van de marktpositie of uitbreiding van het personeels- en klantenbestand? Er zijn vele redenen om een bedrijf over te nemen. Als u op zoek bent naar een eerlijk advies, een sterke onderhandelingspositie of een sparringpartner, een goede overnameadviseur is onmisbaar.

Je wilt groeien?

Bedrijfsovername

Een succesvolle bedrijfsovername begint met goed overleg. Samen met u bereiden we het aankoopproces voor. Welke bedrijven zijn interessant? Waarom zijn deze interessant? Op deze manier bepalen we de criteria waaraan het over te nemen bedrijf aan moet voldoen. Zo komen we tot de juiste basis, een helder zoekprofiel op basis waarvan we uw match kunnen vinden.

Je wilt stoppen?

Het verkopen van je bedrijf.

De eerste stap? Een zorgvuldige bedrijfs- en waardenanalyse. Deze analyse resulteert in de stand-alonewaarde van de onderneming en vormt de basis voor de vraagprijs die we samen vaststellen. Op basis van de analyse wordt een verkoopmemorandum opgesteld en worden partijen gezocht die in aanmerking komen om uw bedrijf over te nemen.

Je wil anderen laten participeren?

We assisteren bij jouw bedrijf overdragen.

U wilt uw bedrijf overdragen in de familie of aan een of meerdere personeelsleden? Pont Neuf helpt u de overdracht op de beste manier te realiseren, waarbij de belangen van zowel de overdrager als van de verkrijger zo goed mogelijk worden behartigd. Een van de belangrijkste aspecten is om tijdig te beginnen met de voorbereiding van de overdracht.

Deel 1/2

Onze aanpak

Eerst brengen we de wensen en eisen in kaart die beide partijen hebben en op basis hiervan wordt er gekeken hoe de overdracht plaats zal gaan vinden.
Als daar overeenstemming over is dan kan de voorbereiding starten en alles in gereedheid worden gebracht voor de daadwerkelijke overdracht.
Wat is je bedrijf waard?

Bedrijfswaardering

Om uiteenlopende redenen kan er behoefte zijn aan een waardering van uw onderneming. Pont Neuf heeft de kennis en de ervaring om uw bedrijf te waarderen voor elk doel.

Samen staan we sterker!

Onze partners